Gisteren hebben we een proefdag gehouden met een echt proefpanel :-) Voor de Kerst-inn van 15 december gaan we apfelstrüdel maken en die moet natuurlijk perfect zijn.
Het was kei gezellig met koffie, warme chocolademelk en natuurlijk verse strüdel met vanillesaus en slagroom. De uitkomst was unaniem: helemaal goed!
Het begint met heerlijk friszure appeltjes, mooi bladerdeeg en vers gemaakte vanillesaus met echte spikkels ;-) Goed blijven roeren, anders komen er klontjes ;-)
Tadaaa! Dat ziet er heerlijk uit, hmmmm.......Apfelstrüdel, vanillesaus, poedersuiker en slagroom, een feestje om op te snoepen.
Een leeg bordje, een goed teken, dan heeft het vast en zeker gesmaakt :-)
Dat was dan de testdag! Bedankt panel, voor het testen en de feedback. En ook speciale dank aan Barry Rooijakkers voor het maken van de foto's!
Komt allemaal voor de bakker op 15 december bij de Kerst-Inn in de Wieken, komen jullie ook?